3D Platform trumfer tidligere byggflater

3dplatform_excel3D Platform, mest kjent for sin store løsning 3DP1000, har presentert to nye og større løsninger på International Technology Show, IMTS, 2016 i Chicago – XL-Delta og Excel-Multi Gantry.

De nye modellene gir tilpassede byggflater fra 0,5 til 3 kubikkmeter og gjør det mulig med 3d-utskrifter i så store formater som 2,5 x 2 meter.

En nyhet er at maskinene foruten tråd også kan brukes med granulat, hvilket skal gi større valgfrihet for hvilke egenskaper man vil at materialet skal ha, samt en mer detaljrik utskrift, mener man.

Den svenske distributøren 3D Center er eksklusiv agent for disse nye konseptene i Skandinavia og Baltikum og maskinene ar allerede tilgjengelige. Foretaket kommer til å vise maskiner fra 3DPlatform under Elmia Subcontractor den 8-11. november i Jönköping.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: