3D Platform trumfer tidligere byggflater

3dplatform_excel3D Platform, mest kjent for sin store løsning 3DP1000, har presentert to nye og større løsninger på International Technology Show, IMTS, 2016 i Chicago – XL-Delta og Excel-Multi Gantry.

De nye modellene gir tilpassede byggflater fra 0,5 til 3 kubikkmeter og gjør det mulig med 3d-utskrifter i så store formater som 2,5 x 2 meter.

En nyhet er at maskinene foruten tråd også kan brukes med granulat, hvilket skal gi større valgfrihet for hvilke egenskaper man vil at materialet skal ha, samt en mer detaljrik utskrift, mener man.

Den svenske distributøren 3D Center er eksklusiv agent for disse nye konseptene i Skandinavia og Baltikum og maskinene ar allerede tilgjengelige. Foretaket kommer til å vise maskiner fra 3DPlatform under Elmia Subcontractor den 8-11. november i Jönköping.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: