Autodesk Fusion 360 blir bedre på produktdata

autodesk_fusion_360I starten av året oppdaterte Autodesk sin skybaserte plattform Fusion 360 med Fusion Lifecycle samt Fusion Connect. Dette gjorde at plattformen fikk verktøy for såvel CAD, CAM, CAE, PLM samt Internet of Things, IoT.

Nå integreres en PDM-funksjon i Fusion Lifecycle som Autodesk mener skal lette håndteringen av data samt forenkle samarbeidet rundt informasjonsflyten.

Fusion Lifecycle er et PLM-system utviklet for å effektivisere produktutviklingsprosessen og integrerer håndtering av data, design, samarbeidsflyt, tilvirkning og forretningssystemer. Den nye funksjonen PDM skal gjøre plattformen bedre på å håndtere data. PDFM kopler dessuten sammen prosesser som BOM (Bill of Materials) og ECO (Engineering Change Orders).

Formålet med Autodesks kontinuerlige oppdateringer av Fusion 360 er å forse brukerne med en komplett verktøykasse for moderne produktutvikling. Vi kan regne med flere oppdateringer fremover.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: