GE investerer i selskap som utvikler mindre metallskriver

investering

FOTO: IStockphoto.com

Det hypede amerikanske oppstartsforetaket Desktop Metal utvikler en 3d-skriver for metallproduksjon med fokus på konsumentsektoren. Nå meddeler foretaket at man har tatt inn to store investeringer fra GE Ventures og Aramco Energy Ventures.

Desktop Metal har allerede 52 millioner dollar i ryggen, blant annet fra Stratasys, hvis grunder, Scott Crump, også sitter med i styret. Den nye investeringsrunden skal nå benyttes for å finansiere produktutvikling, kompetanse og forretningsvirksomhet.

Desktop Metal ledes av Ric Fulop, med en fortid i foretak som Onshape, Proto Labs og Markforged. Flere i teamet kommer fra MIT og det består også av en tidligere Arcam-ansatt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *