GE investerer i selskap som utvikler mindre metallskriver

investering

FOTO: IStockphoto.com

Det hypede amerikanske oppstartsforetaket Desktop Metal utvikler en 3d-skriver for metallproduksjon med fokus på konsumentsektoren. Nå meddeler foretaket at man har tatt inn to store investeringer fra GE Ventures og Aramco Energy Ventures.

Desktop Metal har allerede 52 millioner dollar i ryggen, blant annet fra Stratasys, hvis grunder, Scott Crump, også sitter med i styret. Den nye investeringsrunden skal nå benyttes for å finansiere produktutvikling, kompetanse og forretningsvirksomhet.

Desktop Metal ledes av Ric Fulop, med en fortid i foretak som Onshape, Proto Labs og Markforged. Flere i teamet kommer fra MIT og det består også av en tidligere Arcam-ansatt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: