GE investerer i selskap som utvikler mindre metallskriver

investering

FOTO: IStockphoto.com

Det hypede amerikanske oppstartsforetaket Desktop Metal utvikler en 3d-skriver for metallproduksjon med fokus på konsumentsektoren. Nå meddeler foretaket at man har tatt inn to store investeringer fra GE Ventures og Aramco Energy Ventures.

Desktop Metal har allerede 52 millioner dollar i ryggen, blant annet fra Stratasys, hvis grunder, Scott Crump, også sitter med i styret. Den nye investeringsrunden skal nå benyttes for å finansiere produktutvikling, kompetanse og forretningsvirksomhet.

Desktop Metal ledes av Ric Fulop, med en fortid i foretak som Onshape, Proto Labs og Markforged. Flere i teamet kommer fra MIT og det består også av en tidligere Arcam-ansatt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: