Tysk 3d-skriverutvikler til salgs

Concept Lasers administrerende direktør, Frank Herzog.

Concept Lasers administrerende direktør, Frank Herzog.

Den tyske 3d-skriverutvikleren Concept Laser er til salgs. Det skriver Fortune på sit nettsted som henviser til foretakets grunnlegger Frank Herzog.

Foretaket ble startet opp i 2000 av Herzog, etter å ha patentert den prosessen som er unik for Concept Lasers utstyr – laser cusing. Det er en form av metallsintring som gir høy densitet i de komponenter som produseres. Teknikken benyttes idag innen romfart & fly, dentalbransjen og medisinteknikk.

Etter å ha sendt ut informasjon til potensielle kjøpere presenterer ledelsen nå foretaket for konkurrenter i Asia og Europa, inklusive sveitsiske Oerlikon, samt risikokapitalister som EQT, Advent og KKR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *