Tysk 3d-skriverutvikler til salgs

Concept Lasers administrerende direktør, Frank Herzog.

Concept Lasers administrerende direktør, Frank Herzog.

Den tyske 3d-skriverutvikleren Concept Laser er til salgs. Det skriver Fortune på sit nettsted som henviser til foretakets grunnlegger Frank Herzog.

Foretaket ble startet opp i 2000 av Herzog, etter å ha patentert den prosessen som er unik for Concept Lasers utstyr – laser cusing. Det er en form av metallsintring som gir høy densitet i de komponenter som produseres. Teknikken benyttes idag innen romfart & fly, dentalbransjen og medisinteknikk.

Etter å ha sendt ut informasjon til potensielle kjøpere presenterer ledelsen nå foretaket for konkurrenter i Asia og Europa, inklusive sveitsiske Oerlikon, samt risikokapitalister som EQT, Advent og KKR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: