3dp-Dagen utsatt

På grunn av for lav besøkerinteresse kommer vi dessverre til å utsette den norske 3dp-Dagen-konferansen til neste år. Ingen fakturer er sendt ut, så selv om du er påmeldt behøver du ikke å gjøre noe.

For de interesserte vil vi rette oppmerksomheten mot 3D-Dagen i Stockholm, som avholdes på Kistamässan den 24. november. Du rekker fortsatt å få med deg denne til “early bird”-pris 2495 svenske kroner, mot normal pris 3495. Prisene er eksklusiv moms. “Early bird”-tilbudet gjelder de som melder seg på til og med 15. oktober. Om du kun vil se utstillingen, kan du se denne for 495 kr, og da inkluderer dette mat, deriblant lunsj. På utstillingen kan du se det nyeste innen 3D-skriverteknikken, materiale, skanning og eksempler på 3D-utskrevne produkter.

Du kan lese mer om programmet og melde deg på via denne lenken.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: