3dp-Dagen utsatt

På grunn av for lav besøkerinteresse kommer vi dessverre til å utsette den norske 3dp-Dagen-konferansen til neste år. Ingen fakturer er sendt ut, så selv om du er påmeldt behøver du ikke å gjøre noe.

For de interesserte vil vi rette oppmerksomheten mot 3D-Dagen i Stockholm, som avholdes på Kistamässan den 24. november. Du rekker fortsatt å få med deg denne til “early bird”-pris 2495 svenske kroner, mot normal pris 3495. Prisene er eksklusiv moms. “Early bird”-tilbudet gjelder de som melder seg på til og med 15. oktober. Om du kun vil se utstillingen, kan du se denne for 495 kr, og da inkluderer dette mat, deriblant lunsj. På utstillingen kan du se det nyeste innen 3D-skriverteknikken, materiale, skanning og eksempler på 3D-utskrevne produkter.

Du kan lese mer om programmet og melde deg på via denne lenken.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: