EOS oppgraderer polymersystem

eos_p770Den tyske 3d-skrivarutvikleren EOS lanserer nå en ny løsning for polymerbasert produksjon. Modellen P770 er utviklet for høy produktivitet.

Ifølge foretaket skal den nye modellen være opp imot 20 prosent mer produktiv sammenliknet med forgjengerne. Det skal også være rundt ti prosents lavere kostnad per produsert komponent. Det er noe som har blitt muliggjort av maskin- og programvareoppgraderinger av systemet.

EOS P770 er et polymersystem med to 70-wattslasere. Modellen bygger på tidligere utgitte P760. Byggvolumet er på 700 x 380 x 580 millimeter og byggehastigheten er på opp til 32 millimeter per time.

Til systemet finnes det ti ulike polymermaterialer og 18 kombinasjoner av materiale og lagtykkelser. Materialene er Alumide, PA 1101, PA 1102 black, PA 2200, PA 2201, PA 3200 GF, PrimeCast 101, PrimePart FR (PA 2241 FR) og PrimePart PLUS (PA 2221).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: