EOS oppgraderer polymersystem

eos_p770Den tyske 3d-skrivarutvikleren EOS lanserer nå en ny løsning for polymerbasert produksjon. Modellen P770 er utviklet for høy produktivitet.

Ifølge foretaket skal den nye modellen være opp imot 20 prosent mer produktiv sammenliknet med forgjengerne. Det skal også være rundt ti prosents lavere kostnad per produsert komponent. Det er noe som har blitt muliggjort av maskin- og programvareoppgraderinger av systemet.

EOS P770 er et polymersystem med to 70-wattslasere. Modellen bygger på tidligere utgitte P760. Byggvolumet er på 700 x 380 x 580 millimeter og byggehastigheten er på opp til 32 millimeter per time.

Til systemet finnes det ti ulike polymermaterialer og 18 kombinasjoner av materiale og lagtykkelser. Materialene er Alumide, PA 1101, PA 1102 black, PA 2200, PA 2201, PA 3200 GF, PrimeCast 101, PrimePart FR (PA 2241 FR) og PrimePart PLUS (PA 2221).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: