To nye industrielle materialer til Formlabs

formlabs_resinFormlabs slipper nå en ny serie resinmateriale (flytende polymer) tilpasset for industriell bruk.

Formlabs High Temp Resin er et materiale som skal takle varmetemperaturer opp til 289 grader celsius. Det er det mest kapable materialet i sitt slag i temperaturbestandighet, med evnen til å tåle varme ved varmedefleksjonstemperaturen (HDT) for 0.45MPa av 289 grader.

Formlabs’ Durable Resin er utviklet for brukere som vil skrive ut deler som bøyes uten å brekke. Durable Resin er et slitesterkt og formbart materiale som simulerer stivhet og en slett, blank overflate av hverdagslig plast. Med stivhet og høy slagtoleranse som er sammenliknbar med polypropylen (PP).

Materialene er tilgjengelige for forhåndsbestilling hos den skandinaviske distributøren 3DVerkstan i Sverige.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: