Siemens i additivt samarbeid med Stratasys

handshake3d-skriverleverandøren Stratasys innleder et samarbeid med Siemens med formål å integrere Stratasys 3d-skriverteknikk med programvareløsninger for additiv tilvirkning.

Visjonen firmaene har felles er å tilby en løsning der additiv teknikk kan integreres i eksisterende, tradisjonelle tilvirkningsprosesser. Man vil også gjøre teknikken mer stueren som produksjonsteknikk i bransjer som aerospace, automotive og energi.

Samarbeidet innledes i kjølvannet av Siemens nyhet for et par uker siden om at man utvikler en stor verktøykasse for additiv tilvirkning.

Det er ikke første gang at disse to foretakene samarbeider. Fra før av har man utviklet en kopling mellom Siemens NX-programvare til Stratasys GrabCAD-plattform, hvilket skal muliggjøre en sømløs flyt mellom CAD og 3d-utskrift.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: