3d-print maten din

Vegiprint

Finalist: VegiPrinter

Electrolux Ideas Lab ble arrangert for første gang i år. Jurymedlem og Chief Marketing Officer i Electrolux, MaryKay Kopf forteller at engasjementet og oppslutningen har vært over all forventning.

– Dette har gitt Electrolux en unik mulighet til å engasjere og inspirere folk over hele verden til en sunnere livsstil og bærekraftig kosthold, sier hun.

Et par av konkurransebidragene til årets konkurranse tok for seg 3d-printing av vegetabilsk mat. Electrolux Ideas Lab fikk inn mange kreative og innovative bidrag. Flere av ideene tok utgangspunkt i dagens digitale trender, blant annet 3D printing.

Både VegiPrinter og Panda var blant de ni finalistene i konkurransen, begge tar utgangspunkt i å printe vegetabilsk mat for ganer som er vant til kjøttmat. Vegiprinter beskrives som en matprinter som fremmer et plantebasert kosthold, men som smaker kjøtt. Panda beskrives som en 3D mat-printer for de som ønsker å endre sitt kosthold, uten å endre sine vaner.

– Det var flott å se hvor relevante ideene var for målgruppen, og som virkelig imøtekommer et behov hos forbruker, sier jurymedlem Mona Abbasi som også er Vice President for 360 Consumer Experience og Brand i Electrolux.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: