Fusion 360 klarer snart generativ design

autodesk_fusion_360Fusion 360 er Autodesks skybaserte plattform som samler hele produktutviklingsprosessen i en og samme enhet. Nå presenteres nye oppdateringer der Fusion 360 i løpet av kort tid også vil bli tilgjengelig i nettleseren. Blant de andre nyhetene finner vi generativ design, ECAD samt funksjoner for håndtering av platekomponenter.

Når Fusion 360 snart blir tilgjengelig i nettleseren inneholder det funksjoner som gjør det mulig for brukerne å få tilgang på design, data og arbeide på et prosjekt.

Med den nya ECAD-funksjonen kan elektronisk PCB overføres og integreres med designet via skyen. Oppdateringen sammenkopler den mekaniske og elektroniske konstruksjonen og skal ifølge Autodesk forenkle prosessen mellom MCAD og ECAD.

Når det gjelder funksjoner for generativ design så er Autodesk enn så lenge noe hemmelighetsfulle. Autodesk har en programvaresuite, Within, i porteføljen for nettopp generativ design innen medisinteknikk, automotive, aerospace og industriell tilvirkning. Imidlertid sier man at teknikken etter hvert kommer til å begynne å implementeres i Fusion 360-plattformen.

Nye funksjoner for distribuering og bøying av blikkplater muliggjør for en smart håndtering av platekonstruksjon.

Disse nye funksjonene var noen i rekken av oppdateringer som er gjort i Fusion 360 den seneste tiden. I løpet av høsten så har skybasert PDM blitt lagt til Fusion Lifecycle, IoT-verktøyet Fusion Connect tilbyr nå også Dynamic Predictive Analytics samt tillegget av Fusion Configure og dennes CPQ-funksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *