Her er Adidas’ første 3d-utskrevne sportsko

adidas_3d_runnerAdidas var et av de første foretakene i klesindustrien som begynte å eksperimentere med 3d-skriverteknologi. Futurelab heter satsningen og nå virker det som det første kommersielle resultatet er på vei ut på markedet.

Det handler om en ny type løpersko med navnet 3D Runner. Skoen har en 3d-utskrevet mellomsåle og yttersåle som skal gi ekstra bra demping i visse områder. Både mellom- og yttersåle kan skreddersyes etter brukeren, hvilket er den store fordelen med 3D Runner.

Skoen slippes i begrenset opplag nå i desember og koster 333 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: