Her er Adidas’ første 3d-utskrevne sportsko

adidas_3d_runnerAdidas var et av de første foretakene i klesindustrien som begynte å eksperimentere med 3d-skriverteknologi. Futurelab heter satsningen og nå virker det som det første kommersielle resultatet er på vei ut på markedet.

Det handler om en ny type løpersko med navnet 3D Runner. Skoen har en 3d-utskrevet mellomsåle og yttersåle som skal gi ekstra bra demping i visse områder. Både mellom- og yttersåle kan skreddersyes etter brukeren, hvilket er den store fordelen med 3D Runner.

Skoen slippes i begrenset opplag nå i desember og koster 333 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: