SLA-skriver i desktopmodell fra XYZprinting

nobel1a3d-skriverprodusenten XYZprinting har sluppet en desktopstor SLA-skriver med navnet Nobel 1.0 Advanced. Nobel 1.0A benytter ultrafiolett laser for å herde materialet og har en utskriftsoppløsning på 25 mikroner i Z-aksen og 130 mikroner i X/Y-aksene.

Blant materialene som Nobel 1.0A klarer finner vi flerfarget akryl, fleksibelt harts og støpbare hartser for flere ulike applikasjoner, blant annet smykker. Skriveren har et maksimalt byggevolum på 12,8 x 12,8 x 20 centimeter, men har et utskriftsområde som er tjuefem prosent større enn alle andre SLA-skrivere for skrivebordsbruk på markedet, mener foretaket.

Advanced-modellen skal ha fått et forbedret automatisk påfyllingssystem som kontrollerer hartsnivåene og fyller på etter behov, noe som skal forenkle utskriftsprosessen.

Nobel 1.0A kan kjøpes via XYZprintings distributørnettverk for 19 999 kroner inkl. moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: