SLA-skriver i desktopmodell fra XYZprinting

nobel1a3d-skriverprodusenten XYZprinting har sluppet en desktopstor SLA-skriver med navnet Nobel 1.0 Advanced. Nobel 1.0A benytter ultrafiolett laser for å herde materialet og har en utskriftsoppløsning på 25 mikroner i Z-aksen og 130 mikroner i X/Y-aksene.

Blant materialene som Nobel 1.0A klarer finner vi flerfarget akryl, fleksibelt harts og støpbare hartser for flere ulike applikasjoner, blant annet smykker. Skriveren har et maksimalt byggevolum på 12,8 x 12,8 x 20 centimeter, men har et utskriftsområde som er tjuefem prosent større enn alle andre SLA-skrivere for skrivebordsbruk på markedet, mener foretaket.

Advanced-modellen skal ha fått et forbedret automatisk påfyllingssystem som kontrollerer hartsnivåene og fyller på etter behov, noe som skal forenkle utskriftsprosessen.

Nobel 1.0A kan kjøpes via XYZprintings distributørnettverk for 19 999 kroner inkl. moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: