SolidThinking oppdaterer sine programmer

solidthinking2017Nå slipper solidThinking sine programvarer Inspire og Evolve i nye versjoner. Fokus for utgavene ligger blant annet på anvendelighet, topologioptimering og bevegelseanalyse.

Inspire 2017 har fått et nytt verktøy som heter Motion Tool. Det skal gjøre det mulig å integrere mekaniske funksjoner direkte i CAD-modeller og analysere bevegelser får på denne måten forutse belastninger i de bevegelige delene. Verktøyene for topologioptimering kan nå benyttes for å endre former, hvilket skal gi bedre strukturelle egenskaper. Med det oppdaterte verktøyet Partition Tool skal brukerne nå kunne dele opp en komponent i design- respektive ikke-design-deler.

Evolve 2017 inneholder de nye verktøyene Planar Symmetry og Radial Symmetrý. Disse erstatter Mirror og Polar Copy Tool. Alle bilder som rendres i Evolve inneholder nå en ny kanal for skarphetsdybde. Denne lagres i bildeleseren og kan eksporteres til fotoredigeringsprogrammer som Adobe Photoshop for å simulere den skarphetsdybden som finnes i fotografiske bilder. Eksporten for filformater som SVG, PDF 2D, DWG og DXF har blitt forbedret i utgaven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: