SolidThinking oppdaterer sine programmer

solidthinking2017Nå slipper solidThinking sine programvarer Inspire og Evolve i nye versjoner. Fokus for utgavene ligger blant annet på anvendelighet, topologioptimering og bevegelseanalyse.

Inspire 2017 har fått et nytt verktøy som heter Motion Tool. Det skal gjøre det mulig å integrere mekaniske funksjoner direkte i CAD-modeller og analysere bevegelser får på denne måten forutse belastninger i de bevegelige delene. Verktøyene for topologioptimering kan nå benyttes for å endre former, hvilket skal gi bedre strukturelle egenskaper. Med det oppdaterte verktøyet Partition Tool skal brukerne nå kunne dele opp en komponent i design- respektive ikke-design-deler.

Evolve 2017 inneholder de nye verktøyene Planar Symmetry og Radial Symmetrý. Disse erstatter Mirror og Polar Copy Tool. Alle bilder som rendres i Evolve inneholder nå en ny kanal for skarphetsdybde. Denne lagres i bildeleseren og kan eksporteres til fotoredigeringsprogrammer som Adobe Photoshop for å simulere den skarphetsdybden som finnes i fotografiske bilder. Eksporten for filformater som SVG, PDF 2D, DWG og DXF har blitt forbedret i utgaven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: