3d-innovasjon for fliser og keramikk

Tilemark er et nytt, svensk designforetak som er grunnlagt av entreprenøren Michael Hammar. Selskapet har utviklet en teknikk som gjør det mulig å designe og tilvirke keramiske plater på en helt ny måte.

Tilemark forener et klassisk håndverk med moderne teknologi. Du velger et mønster eller lager ditt helt egne i et digitalt designverktøy. Dette mønsteret risses deretter ut i keramiske plater av en teknisk avansert og spesialfabrikert maskin. Det gjør at arkitekter og formgivere får et helt nytt verktøy og kan lage noe unikt, målbestilt og plasspesifikt for deretter å fådet spesialprodusert.

Designstudioet Form Us With Love har i forbindelse med lanseringen lagd en kolleksjon for Tilemark som inneholder flere mønstre og et symbolbibliotek. Mønstrene plukker opp det håndtegnede og organiske mens symbolene lar deg jobbe med funksjonelle og minimalistiske designelementer for offentlige miljøer.

– For oss har det vært viktig å få frem en ordentlig fin kolleksjon som viser potensialee med Tilemark og som har mange anvendelsesområder. Form Us With Love viser gjennom sin design Tilemark fra sin beste sida og forklarer hvordan vi vil jobbe med ledende designere og arkitekter, forklarer Michael Hammar, administrerende direktør og grunnlegger av Tilemark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: