DMG MORI kjøper opp tysk 3d-skriverutvikler

Dr. Matthias Fockele, administrerende direktør for REALIZER, og Christian Thönes, styreleder for DMG MORI, etter et vellykket kjøp.

Den tyske maskinverktøyprodusenten DMG MORI begir seg inn i den additive verden når de nå blir majoritetseiere av 3d-skriverutvikleren REALIZER. Det er et tysk selskap som har levert SLM-løsninger i tyve år allerede.

DMG MORI har i flere år vært pådrivere i utviklingen av additiv tilvirknngsteknikk, blant annet gjennom sin LASERTEC 65, en hybridteknologi mellom 3d-skrivere og fresemaskin. Nå ser selskapet en økende etterspørsel blant sine kunder etter additiv teknikk.

I forbindelse med handelene kjøper DMG MORI også programvareutvikleren ISTOS. Selskapet utvikler programvare for tilvirkningsindustri og DMG MORI ser på kjøpet som et naturlig skritt i å også kunne tilby digitale arbeidsflytløsninger til sine kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: