DMG MORI kjøper opp tysk 3d-skriverutvikler

Dr. Matthias Fockele, administrerende direktør for REALIZER, og Christian Thönes, styreleder for DMG MORI, etter et vellykket kjøp.

Den tyske maskinverktøyprodusenten DMG MORI begir seg inn i den additive verden når de nå blir majoritetseiere av 3d-skriverutvikleren REALIZER. Det er et tysk selskap som har levert SLM-løsninger i tyve år allerede.

DMG MORI har i flere år vært pådrivere i utviklingen av additiv tilvirknngsteknikk, blant annet gjennom sin LASERTEC 65, en hybridteknologi mellom 3d-skrivere og fresemaskin. Nå ser selskapet en økende etterspørsel blant sine kunder etter additiv teknikk.

I forbindelse med handelene kjøper DMG MORI også programvareutvikleren ISTOS. Selskapet utvikler programvare for tilvirkningsindustri og DMG MORI ser på kjøpet som et naturlig skritt i å også kunne tilby digitale arbeidsflytløsninger til sine kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: