EnvisionTEC feirer 15 år med 5 nye produkter

EnvisionTECs administrerende direktør og grunnlegger, Al Siblani.

3d-skriverutvikleren EnvisionTEC feirer i år femten år på markedet. Siden starten i 2002 har foretaket idag over 40 modeller i porteføljen, 5000 installasjoner globalt og dekker seks bransjer.

Jubileet feirer foretaket blant annet ved i løpet av året slippe hele fem nye produkter. Blant annet kommer man til å slippe en helt ny serie materialer for sin bioskriver. Selskapet har også oppdatert sitt varemerke med en helt ny logo.

Den første 3d-skriveren som ble utviklet fra starten i 2002 var den som skulle bli Perfactory, en modell som idag er ute i sin fjerde versjon. Da var DLP-teknikken, som benytter prosjektorteknologi fra Texas Instruments, banebrytende ettersom den ga en meget høy oppløsning og høy produksjonshastighet sammenliknet med laserbaserte teknikker for fotopolymerisering.

Idag har selskapet 3d-skriverteknologi for områder som biomedisin, dental, smykker, høreapparater og tilvirkningsindustri. I fjor ga man seg inn på to nye teknikkområder – sandstøpeformer og industrielle kompositter, med to nye 3d-skriverteknikker.

– 2017 er en viktig milepæl for EnvisionTEC og våre medarbeidere, partnere og brukere verden over, sier Al Siblani, administrerende direktør og grunnlegger av EnvisionTEC. Vi er stolte over å levere utstyr og materialer som hjelper våre kunder å levere eksepsjonelle produkter på kortere tid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *