EnvisionTEC feirer 15 år med 5 nye produkter

EnvisionTECs administrerende direktør og grunnlegger, Al Siblani.

3d-skriverutvikleren EnvisionTEC feirer i år femten år på markedet. Siden starten i 2002 har foretaket idag over 40 modeller i porteføljen, 5000 installasjoner globalt og dekker seks bransjer.

Jubileet feirer foretaket blant annet ved i løpet av året slippe hele fem nye produkter. Blant annet kommer man til å slippe en helt ny serie materialer for sin bioskriver. Selskapet har også oppdatert sitt varemerke med en helt ny logo.

Den første 3d-skriveren som ble utviklet fra starten i 2002 var den som skulle bli Perfactory, en modell som idag er ute i sin fjerde versjon. Da var DLP-teknikken, som benytter prosjektorteknologi fra Texas Instruments, banebrytende ettersom den ga en meget høy oppløsning og høy produksjonshastighet sammenliknet med laserbaserte teknikker for fotopolymerisering.

Idag har selskapet 3d-skriverteknologi for områder som biomedisin, dental, smykker, høreapparater og tilvirkningsindustri. I fjor ga man seg inn på to nye teknikkområder – sandstøpeformer og industrielle kompositter, med to nye 3d-skriverteknikker.

– 2017 er en viktig milepæl for EnvisionTEC og våre medarbeidere, partnere og brukere verden over, sier Al Siblani, administrerende direktør og grunnlegger av EnvisionTEC. Vi er stolte over å levere utstyr og materialer som hjelper våre kunder å levere eksepsjonelle produkter på kortere tid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: