Plugin forenkler reverse engineering i Solidworks

Den kanadiske programvareutvikleren Polyga lanserer nå et instikksprogram til Solidworks som skal gi flere funksjoner for de som arbeider med 3d-skannede data.

Programvaren XTract3D er en verktøykasse med funksjoner for å slice, skalatilpasse og analysere inskannede data som deretter skal redigeres i Solidworks.

En av grunnene til at Polyga utviklet programvaren var at man så at mange reverse engineering-prosesser var for kompliserte for brukerne. Gjennom å analysere et antall innskanningsprosesser har selskapet kokt ned disse til enklest mulige prosess.

– Til slutt fikk vi en løsning som var enkel å håndtere, samtidig som brukerne har full kontroll over hvordan de vil arbeide med sine CAD-modeller med innskannede data som referanse, sier Thomas Tong, administrerende direktør, Polyga.

XTract3D har støtte for både komponenter og såkalte assemblies. Som bruker kan man også integrere meshdata direkte inn i designprosessen på flere måter. Man kan enten velge å benytte hele den skannede komponenten eller bare benytte innskannede data som referanse for helt nye CAD-modeller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: