Smartere flyt med samarbeid mellom Stratasys og Solidworks

Stratasys har innledet et nytt samarbeid med programvareleverandøren Dassault Systémes for å forbedre tilvirkningen av sluttprodukter med Stratasys 3d-skrivere.

Samarbeidet gjelder Dassault Systémes verktøy Simulia som er en del av 3DEXPERIENCE-plattformen og innbefatter funksjoner for design og simulering. Et eksempel er designoptimering for å redusere vekt i FDM-utskrevne komponenter. Med funksjonen skal det også være mulig å redusere mengden material per komponent.

På simuleringssiden inngår funksjoner for å teste styrke og utholdenhet i komponenten. Dessuten kan man simulere selve utskriftsprosessen.

Det nye samarbeidet omfatter også en tettere integrasjon mellom Solidworks og Stratasys GrabCAD-plattform. Nå skal det for eksempel være mulig å beregne kostnad, velge materiale og definere utskriftsretning direkte i Solidworks.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: