Stratasys satser på prototyper med tre nye slipp

Stratasys F123 Series er en ny serie FDM-skrivere for industriell prototypefremstillelse, fra enklere skisser til funksjonsprototyper. De tre modellene i serien ble lansert på Solidworks World i Los Angeles i begynnelsen av februar.

Modellene i serien heter F170, F270 og F370. Stratasys har arbeidet for å utvikle 3d-skrivere som skal være enkle å håndtere for flere avdelinger i firmaet. Dessuten inngår funksjoner for fjernstyring, noe som innebærer at man kan holde styr på produksjonen med nettbrettet eller smarttelefonen.

Et nytt samarbeid med programvaren GrabCAD er en viktig del i å forenkle bruken av de nye modellene. Her finner vi blant annet funksjoner for å beregne kostnad per utskrevet del og mulighet for å allokere en utskrift til korrekt 3d-skriver.

Byggstørrelsen på de tre nye 3d-skriverne ligger på mellom 25,4 til 35,56 centimeter. 3d-skriverne har støtte for fire ulike materialer i ti forskjellige farger. Det finnes også et hurtigskissemodus som skal være fordelaktig når man vil lage flere versjoner av en komponent. 3d-skriverne arbeider med PLA, ABS og ASA.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: