3d-kunnskap for arkitekter og byggefirmaer

11. mai er det igjen tid for 3DP Sveriges konferanse 3DP Build – en heldagskonferanse om hvordan 3d-skriverteknologien kan benyttes innenfor arkitektur og byggvirksomhet. Regn med en hel dag med fokus på alt fra raske skisser til fremtidige teknikker for fullskalautskrifter i byggematerialer.

3d-skriveren gjør det mulig å raskt lage kostnadseffektive modeller – fra enkle skisser til høyoppløste, komplekse modeller i fire farger og i ulike materialer. En uvurderlig ressurs både internt og for kunden. På 3dp Build viser vi alle stegene i modellarbeidet – fra CAD eller BIM til ferdig utskrift.

Vi ser stor vekst og sterk innovasjonskraft innenfor fullskala 3d-utskrifter i betong og sement. Målet er å korte ned byggetider og minske svinn, men også å tilpasse byggelementer for slikt som vann, ventilasjon og isolering.

På 3dp Build får du både med deg konkrete tips for hvordan du kan arbeide med modeller, og de viktigste nyvinningene for fullskala 3d-utskrifter. Les mer om konferansen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: