3d-kunnskap for arkitekter og byggefirmaer

11. mai er det igjen tid for 3DP Sveriges konferanse 3DP Build – en heldagskonferanse om hvordan 3d-skriverteknologien kan benyttes innenfor arkitektur og byggvirksomhet. Regn med en hel dag med fokus på alt fra raske skisser til fremtidige teknikker for fullskalautskrifter i byggematerialer.

3d-skriveren gjør det mulig å raskt lage kostnadseffektive modeller – fra enkle skisser til høyoppløste, komplekse modeller i fire farger og i ulike materialer. En uvurderlig ressurs både internt og for kunden. På 3dp Build viser vi alle stegene i modellarbeidet – fra CAD eller BIM til ferdig utskrift.

Vi ser stor vekst og sterk innovasjonskraft innenfor fullskala 3d-utskrifter i betong og sement. Målet er å korte ned byggetider og minske svinn, men også å tilpasse byggelementer for slikt som vann, ventilasjon og isolering.

På 3dp Build får du både med deg konkrete tips for hvordan du kan arbeide med modeller, og de viktigste nyvinningene for fullskala 3d-utskrifter. Les mer om konferansen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: