Daimler velger industriell SLS-løsning

Bilprodusenten Daimler ruller videre med sin strategi for additiv tilvirkning. Den nyeste investeringen er Ricohs industrielle SLS-maskin AM S5500P, spesielt utviklet nettopp for automotive, men også aerospace-området.

AM S5500P ble sluppet for to år siden og anvender i første rekke materialene PP og PA6GB. Daimler kommer til å benytte begge disse materialene for å konstruere og produsere prototyper samt utforske helt nye applikasjoner i sin produksjonsflyt.

– Innovatører innen additiv tilvirkning stiller høye krav på materialer som PP og PA6GB, sier Greg Plowman, sjef for Ricohs forretningsområde innen additiv tilvirkning. Vår løsning gjør det mulig for Daimler å utvide sine allerede imponerende aktiviteter innen 3d-printing, samtidig som de kan forse produktutviklingen med prototyper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *