Disney kjøper pioner innen leketøyindustrien

Britiske MakieLab var banebrytende når de lanserte sin nettbutikk for fem år siden. Med noen enkle tastetrykk kunne man nemlig skreddersy sin egen 3d-utskrevne dukke. Dette var ett av de første eksemplene på hvordan konsumenten fikk være med og bestemme sluttproduktet og der 3d-skriveren var sentral for forretningsidéen.

Idag, fem år senere, meddeler Disney at de kjøper MakieLab. Det store underholdninsgsselskapet er ingen nykommer i 3d-sammenheng, men har allerede en rekke kommersielle prosjekter i gang. De bedriver dessuten forskning på avansert nivå, fra utskriftsteknologi til applikasjoner.

MakieLab ble for to år siden tatt opp i Disneys akselleratorprogram og har derfor hatt virksomhet i USA siden 2015. Kjøpesummen er ikke offentliggjort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *