Flere detaljer om GEs satsing på Concept Laser

I kjølvannet av General Electrics kjøp av tyske Concept Laser kommer nå flere detaljer om planene i Tyskland. Det dreier seg først og fremst om en kraftig investering for å utvikle neste generasjons utstyr og materialer.

Det er Concept Lasers hovedkvarter i tyske Lichtenfels som i fremtiden skal huse betydelig flere ansatte – en fordobling på to års sikt. Dessuten skal man gjøre plass til å kunne utvikle og teste nytt utstyr og nye materialer for metallproduksjon.

I dagens situasjon samarbeider de to selskapene med en rekke prosjekter. Et av disse er å identifisere områder der metallskrivere kan benyttes til volumproduksjon, noe som også inkluderer komponenter til GE Aviations jetmotorer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: