Fremtiden for industriell 3d-printing

EOS presenterer sine løsninger og systemer på Advanced Engineering messen 20–21 september 2017 i Oslo. Om du synes det er lenge å vente, kan du besøke den samme messen når den arrangeres i Göteborg allerede til uken, 8–9 mars, eller i Helsinki i slutten av mars.

EOS kommer til å vise frem printeren EOS M 100, et high-end system for rask og effektiv produksjon av komplekse metalldeler. Dessuten kommer selskapet til å presentere viktige trender for fremtiden innen industriell 3D-printing: Dels å integrere AT i både eksisterende og fremtidige produksjonsmiljøer samt styrke ekspertisen innen AT internt hos foretakene.

Forvandler firmaer til mestere innen AT
Industriell 3D-printing er på vei mot serieproduksjon. Dette medfører nye kundekrav og øker behovet for tilsvarende løsninger. Spørsmålet er ikke om eller hvor industriell 3D-printing kan erstatte tradisjonell tilvirkning i dag, men snarere hvordan man integrerer den i eksisterende produksjonsmiljøer og med tradisjonelle tilvirkningsteknikker. EOS bidrar med nye løsninger og legger grunnlaget for neste nivå av additiv tilvirkning.

Til dette formålet har EOS nylig utvidet sin konsulentvirksomhet og tilbyr rådgivning og opplæring under navnet Additive Minds. Ekspertteamet lærer opp kundenes personale og hjelper dem til å utnytte fordelene med industriell 3D-printing. De muliggjør en raskere innlæringskurve for kunder, med tanke på teknikk og konkurransefordeler.

– Bransjen står nå foran neste store trinn i utviklingen, å integrere AT i eksisterende og fremtidige produksjonsmiljøer, med målet å ytterligere optimere flyten av deler og data i serieproduksjon. Jeg ser frem til å treffe alle besøkere på Advanced Engineering og starte diskusjoner rundt fremtiden for industriell 3D-printing, sier Björn Björnström, Regional Manager Nordic & Baltic.

For foretak som er nysgjerrige på hvordan de kan implementere additiv tilvirkning i sin produksjon kan man finne mer informasjon om EOS og Additive Minds tilgjengelig under Advanced Engineering.

Göteborg: 8–9 mars 2017
Besøk oss på stand: A 03:10. Få gratis inngang her og gå til Advanced Engineering 2017 för mer information.

Helsinki: 29–30 mars 2017
Besøk oss på stand: 4C49.

Oslo: 
Besøk Advanced Engineering 2017 för mer information.

Om EOS 
Slik presenterer EOS seg selv: EOS er verdensledende produsent av teknikk innen additiv tilvirkning. Selskapet som ble grunnlagt i 1989, er pioner og ledende innen Direct Metal Laser Sintering og leverandør av førsteklasses polymerteknikk. For industrielle prosesser innen 3D-printing, tilbyr EOS en skalérbar produktportefølje som består av systemer, programvare, materialer samt konsulenttjenester. EOS er rett valg av partner for produksjon innen additive tilvirkningsteknikker og tilbyr langsiktige løsninger. Kunder som benytter disse løsningene kan dra nytte av lette konstruksjoner, kostnadsbesparinger basert på funksjonell integrasjon, produkttilpassing og raskere produktutvikling samt produksjon. Eos.info

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: