Lag egne husmodeller med svensk skytjeneste

Svenske Spotscale utvikler algoritmer for å lage 3d-modeller fra fotografier med fokus på bygninger. De slipper nå en skytjeneste der den som har egen drone og kamera kan laste opp bilder og få tilbake en 3d-modell. Det fungerer også med teleskopmast for å fotografere for eksempel fasader.

Med modellen følger det også enkle verktøy for å måle, gjøre noteringer, skissere nye bygningsblokker med mer. Modellen leveres på formatene obj, 3ds og skp i to ulike oppløsninger.

Modellene kan benyttes i tidlig planlegging av eiendomsutviklingsprosjekter for eksempel, der det er viktig at mange får et bilde av hvordan en forandring i det eksisterende miljøet kommer til å bli. Å slå sammen 3d-modellen fra Spotscale med ett eller flere forslag fra arkitekter er også mulig. Modellene leveres digitalt, men kan også skrives ut i 2d eller i 3d.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: