Lag egne husmodeller med svensk skytjeneste

Svenske Spotscale utvikler algoritmer for å lage 3d-modeller fra fotografier med fokus på bygninger. De slipper nå en skytjeneste der den som har egen drone og kamera kan laste opp bilder og få tilbake en 3d-modell. Det fungerer også med teleskopmast for å fotografere for eksempel fasader.

Med modellen følger det også enkle verktøy for å måle, gjøre noteringer, skissere nye bygningsblokker med mer. Modellen leveres på formatene obj, 3ds og skp i to ulike oppløsninger.

Modellene kan benyttes i tidlig planlegging av eiendomsutviklingsprosjekter for eksempel, der det er viktig at mange får et bilde av hvordan en forandring i det eksisterende miljøet kommer til å bli. Å slå sammen 3d-modellen fra Spotscale med ett eller flere forslag fra arkitekter er også mulig. Modellene leveres digitalt, men kan også skrives ut i 2d eller i 3d.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: