Lag egne husmodeller med svensk skytjeneste

Svenske Spotscale utvikler algoritmer for å lage 3d-modeller fra fotografier med fokus på bygninger. De slipper nå en skytjeneste der den som har egen drone og kamera kan laste opp bilder og få tilbake en 3d-modell. Det fungerer også med teleskopmast for å fotografere for eksempel fasader.

Med modellen følger det også enkle verktøy for å måle, gjøre noteringer, skissere nye bygningsblokker med mer. Modellen leveres på formatene obj, 3ds og skp i to ulike oppløsninger.

Modellene kan benyttes i tidlig planlegging av eiendomsutviklingsprosjekter for eksempel, der det er viktig at mange får et bilde av hvordan en forandring i det eksisterende miljøet kommer til å bli. Å slå sammen 3d-modellen fra Spotscale med ett eller flere forslag fra arkitekter er også mulig. Modellene leveres digitalt, men kan også skrives ut i 2d eller i 3d.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *