Eksklusivt kurs i additiv tilvirkning

Belgiske Materialise kommer sammen med Terry Wohlers og Olaf Diegel til å arrangere et tredagers kurs i additiv tilvirkning i slutten av mai, begynnelsen av juni. Dette er et eksklusivt kurs begrenset oppad til 25 deltakere.

Kurset kommer til å ta opp flere områder, både innen CAD og produksjon. Etter avsluttet kurs skal deltakerne ha kunnskap om hvordan man konstruerer og optimerer produkter med CAD- og 3d-printer-programvare. De skal også ha kjennskap til topologioptimering, cellestrukturer og andre designmetoder.

Tredagerskurset er utviklet for industridesignere, ingeniører og ledere som vil vite mer om produktdesign med additiv tilvirkning. Tenkte industrier er rom & fly, motorsport, medisinteknikk, maskinteknikk, kjøretøyindustri og nisjede konsumentprodukter.

MER INFO
Når: 31 mai-2 juni
Hvor: Materialise hovedkontor i Leuven, Belgia
Pris: 2695 euro
Kursets nettsted

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *