Eksklusivt kurs i additiv tilvirkning

Belgiske Materialise kommer sammen med Terry Wohlers og Olaf Diegel til å arrangere et tredagers kurs i additiv tilvirkning i slutten av mai, begynnelsen av juni. Dette er et eksklusivt kurs begrenset oppad til 25 deltakere.

Kurset kommer til å ta opp flere områder, både innen CAD og produksjon. Etter avsluttet kurs skal deltakerne ha kunnskap om hvordan man konstruerer og optimerer produkter med CAD- og 3d-printer-programvare. De skal også ha kjennskap til topologioptimering, cellestrukturer og andre designmetoder.

Tredagerskurset er utviklet for industridesignere, ingeniører og ledere som vil vite mer om produktdesign med additiv tilvirkning. Tenkte industrier er rom & fly, motorsport, medisinteknikk, maskinteknikk, kjøretøyindustri og nisjede konsumentprodukter.

MER INFO
Når: 31 mai-2 juni
Hvor: Materialise hovedkontor i Leuven, Belgia
Pris: 2695 euro
Kursets nettsted

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: