GE Additive åpner forskings- og kundesenter

GE Additive, det forretningsområdet som etter kjøpet av Arcam og Concept Laser huser all 3d-printervirksamhet, kommer til å åpne et kundesenter i München, Tyskland. Ifølge selskapet er dette ett i rekken av kundesentra verden over, med formål å utdanne kunder i selskapets additive teknikker og muligheter.

Kundesenteret ligger i samme bygning som GEs globale forskningssenter, som skal stå ferdig i slutten av 2017. Her skal femti medarbeidere, et titalls AM-systemer, GEs skybaserte plattform Predix og verktøy for produktovervåking vise styrken i GEs tilbud for de industrikunder som vil ta skrittet inn i 3d-printverden.

– Dette er en viktig del av vår strategi om å vise frem og forklare additiv teknologi for produksjonsfirmaer verden over, sier Robert Griggs, sjef for Customer Experience Centers i GE Additive. Vi forventer oss å åpne et senter nummer to i løpet av året, og flere vil følge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: