GE Additive åpner forskings- og kundesenter

GE Additive, det forretningsområdet som etter kjøpet av Arcam og Concept Laser huser all 3d-printervirksamhet, kommer til å åpne et kundesenter i München, Tyskland. Ifølge selskapet er dette ett i rekken av kundesentra verden over, med formål å utdanne kunder i selskapets additive teknikker og muligheter.

Kundesenteret ligger i samme bygning som GEs globale forskningssenter, som skal stå ferdig i slutten av 2017. Her skal femti medarbeidere, et titalls AM-systemer, GEs skybaserte plattform Predix og verktøy for produktovervåking vise styrken i GEs tilbud for de industrikunder som vil ta skrittet inn i 3d-printverden.

– Dette er en viktig del av vår strategi om å vise frem og forklare additiv teknologi for produksjonsfirmaer verden over, sier Robert Griggs, sjef for Customer Experience Centers i GE Additive. Vi forventer oss å åpne et senter nummer to i løpet av året, og flere vil følge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *