Stratasys investerer i metallpulveraktør

3d-printerfabrikanten Stratasys har gjort en strategisk investering i den britiske metallpulverutvikleren LPW Technology. Ifølge LPW kommer investeringen til å bidra til fortsatt utvikling av virksomheten, blant annet med nye lokaler og selskapets konsept for livsløpshåndtering av metallpulver for 3d-print, Powder Life.

Konseptet Powder Life er en løsning for selskapets kunder der de kan spore og håndtere sine pulverbestillingar sett over hele livsløpet. I konseptet ligger det også verktøy for å påse at materialet er i samsvar med spesifikke produksjonskrav og spesifikasjoner.

LPW Technology investerte i fjor selv over 200 millioner kroner i virksomheten. Da var det den største enkeltstående investeringen i metallpulver for 3d-printere i Storbritannia.

Ifølge sjefen for forretningsutvikling i Stratasys, Alon Elie, er investeringen et ledd i deres satsning på å få ut 3d-printteknikk i produksjonsmiljø gjennom integrerte løsninger og ved å kombinere materialer, programvare og maskinvare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: