Proffversjon av den svenske 3d-printeren ZYYX

Etter 3d-printermodellen ZYYX+, kommer nå den nye modellen ZYYX Pro. Det er en svenskutviklet 3d-printer til profesjonelt bruk som er spesialutviklet for å gjøre det mulig for brukeren å produsere detaljer med ekstra styrke, hevder selskapet.

Noen av de nye funksjonene i ZYYX Pro er automatisk innjustering av byggeplaten, materialovervåking og oppvarmet kammer. Et nytt innslag er også skrivehodet Swift Tool TM, som gjør bytte av skrivehode enklere og raskere for brukeren. Swift Tool TM finnes i ulike modeller tilpasset anvendelse og materialer. For ekempel leveres hver enhet  ZYYX Pro Carbon, en karbonfiberforsterket nylonplast, med et annet skrivehode.

Utover ZYYX Pro har man også lagt til tre nye materialer i serien – ZYYX Pro Nylon, ZYYX Pro Carbon og ZYYX Pro Kev.

– Mange av våre kunder har uttrykt et behov av å utover vanlige formprøver også praktisk kunne teste detaljers skarphet i et realistisk miljø, sier Mats Moosberg, administrerende direktør i Magicfirm Europe og oppfinner av 3d-printeren. ZYYX Pro og våre nye konstruksjonsmaterialer gir økte muligheter for raskt å lage funksjonelle prototyper og dessuten umiddelbart kunne tilvirke anvendbare deler for en produksjonslinje, som f.eks. jigger og fiksturer.

Listeprisen for ZYYX Pro ligger på 42 500 kroner. ZYYX utvidelsespakke (tilleggsmulighet for benyttelse av flere materialer) koster 2900 kroner. Akkurat nå har selskapet tilbud på en pakke med 3d-printer, utvidelsespakke og en enhet ZYYX Pro Carbon. Det ligger på 36 000 kroner. Beregnet leveringstid er åtte uker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *