Svenske CELLINK åpner i USA

Fra venstre: Erik Gatenholm, Jockum Svanberg, Hector Martinez Avila og Ida Henriksson, teamet bak CELLINK.

Det svenske bioprintselskapet CELLINK har utviklet seg i rekordfart det siste året. Etter børsnoteringen i fjor høst har selskapet lansert sin andre printermodell, BIO X. Nå åpner selskapet kontor i USA.
Det nye kontoret ligger i Cambridge, Massachusetts, og er en måte selskapet møter den store etterspørselen etter bioprintere og materiale i USA på.

Selskapet ble grunnlagt i starten av 2016 av Erik Gatenholm og Hector Martinez og har på kort tid tatt seg inn på markedet for bioprints, et område som beregnes å være verdt rundt to milliarder dollar om fem år. Drivkraftene for denne utviklingen er alt fra legemiddeltester til organtransplantasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *