BLB Industries får nordisk forhandler

Jacob Lundin, CSMO, Tomas Burman – adm dir BLB Industries, Cim Bergdahl, CRO og Jörgen Fredson, adm dir Ravema, foran den store Box3-printeren.

Den nordiske industrileverandøren Ravema og 3d-printerutvikleren BLB Industries innleder et samarbeid som innebærer at Ravema begynner å selge BLBs storskala 3d-printer Box3.

BLB Industries 3d-printer har et byggevolum på hele 1100 x 1100 x 2500 millimeter og kan printe ut opp til sju kilo materiale per time. Teknikken som BLB har utviklet heter FGF, Fused Granular Fabrication, og bygger på et åpent materialsystem som mates med granulat.

Ravema blir agent for BLB Industries’ produkter og kommer i løpet av kort starte prosessen med å ansette personale og bemanne en avdeling for å drive dette samarbeidet fremover.

– Dete er et meget spennende samarbeid og blir ytterligere en puslespillbrikke i vår fremtidige produktportefølje. Vi kommer i og med dette til å kunne tilby store og høyteknologiske 3d-printere som åpner nye markedsområder innen industriens tilvirknings- og prototypeprosesser, sier Ravemas administrerende direktør, Jörgen Fredsson.

Ravema har fra før av en samarbeidsavtale med Renishaw om deres metallprinter. Samarbeidet har et langsiktig perspektiv der kompetansen suksessivt skal bygges opp og berører markedene Norge, Sverige og Finland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: