Norsk Titanium tar inn mer kapital

I vår skrev vi om at 3d-printerutvikleren Norsk Titanium hadde skrevet ut sin første titankomponent for Boeing. Delen skal sitte i flyfabrikkens nyeste modell, 787 Dreamliner, en flymodell som har hatt problemer både med teknikken og økonomien, men som nå er på rett spor. Delvis med hjelp av Norsk Titanium.

Nå får 3d-printerutvikleren mer vind i seilene med en ny investering av skrivarutvecklaren mer vind i seglen med en ny investering fra Triangle Holdings. Selskapet fokuserer på flyteknikk og har investert over 1,2 milliarder dollar i flyindustrien. Hvilke beløp det dreier seg om for Norsk Titanium har ikke blitt avslørt.

Noe som likevel er sikkert, er at Norsk Titanium er i gang med en produksjonsenhet for additiv tilvirkning. Den skal ligge i Plattsburgh, USA, og investeringen der ligger på en milliard dollar over en tiårsperiode. Fabrikken forventes å åpne i slutten av 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *