Ny adm dir i EOS

Adrian Keppler blir ny administrerende direktør for EOS.

EOS grunnlegger og tidligere administrerende direktør Hans Langer, overlater nå roret til Adrian Keppler. Hans ansvar som ny administrerende direktør for den tyske 3d-printerleverandøren blir å realisere selskapets strategi rundt begrepet Industri 4.0.
– Vårt mål er å fortsette å bygge på vår ledende markedsposisjon og påvirke industriens digitalisering, sier Keppler. Markedet for additiv tilvirkning tilbyr stort fremtidspotensial. Vi kommer her til å støtte et voksende antall kunder fra en rekke forskjellige industrier og anvendelsesområder.

Hans Langer vil fortsatt være i EOS-konsernet, men skal i fremtiden arbeide med å ekspandere og utvikle konsernet i sin helhet.

Mer informasjon finner du på EOS sitt nettsted.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: