Arcam får stor bestilling fra General Electric

I løpet av sommeren fikk Arcam en ordre fra GE på ti EBM-systemer. Tanken er at disse skal benyttes i en rekke datterselskaper i GE Group-konsernet. Ordreverdien oppgis til cirka hundre millioner kroner.

Samtidig med den store bestillingen kom i sommer også kvartalsrapporten for andre kvartal. Den viser blant annet at Arcam fortsetter å øke omsetningen, som landet på 214,8 (147,7) millioner kroner. Resultatet sluttet på -1,6 (-1,5) millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: