BASF satser på 3d med datterselskap

Den internasjonale kjemileverandøren BASF meddeler nå at de på alvor kommer til å begi seg inn på 3d-printområdet. Nå i høst setter man i gang datterselskapet BASF 3D Printing Solutions.

BASF har i flere år utviklet og fremstilt materialer. Det nyeste prosjektet dreier seg om materialutvikling for HP Multi Jet Fusion. Det nystartede foretaket har et team på 30 eksperter og skal jobbe med materialer, systemløsninger, komponenter og tjenester. Kundene kommer til å være i industrier som romfart & fly, kjøretøy og konsumentprodukter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: