EOS satser på utdanning for universitetene

Den tyske 3d-printerutvikleren EOS utvider nå sitt utdanningsprogram Academia, mot universiteter og forskningsinstitusjoner. De institusjoner som deltar får tilgang til regelmessige oppdateringer, som testprogrammer, white papers og diverse aktiviteter spesielt utviklet for det akademiske området.

EOS Academia-program tilbyr tilpassede måter på å komme i gang med den additive tilvirkningen, avhengig av de kravene som stilles. Organisasjoner kan melde seg på til programmet forutsatt at de er en anerkjent utdanningsinstitusjon, benytter seg av EOS-systemer i minst 50{e3fc3942bac1141fd93de760448191c6077a074fb2e1edc8761b05143bd5bc1a} av sine utdanninger og ikke utnytter teknikken for kommersielle formål.

Foruten informasjon, har de registrerte deltakerne i programmet tilgang til tre moduler:
“Freshman” er utformet for institusjoner som vil lære seg det grunnleggende i 3d-printteknikk og integrere disse i sine egne kurser. “Graduate” gjør det mulig for institusjoner å umiddelbart begynne å arbeide med og undervise i teknikken rent praktisk. De får et Sintratec S1-system samt en utdanning som kulminerer i et EOS Academia-sertifikat. “Scientist” er til for de institusjoner som vil utnytte alle muligheter innen industriell 3d-printteknikk for forsknings- og utdanningsformål. Den består av utvalgte EOS-systemer (både metall og polymer) og en flerdagersutdanning hos EOS.

I over 20 år har EOS Academia-program støttet forskere og akademikere og gjort det mulig for dem å skaffe seg EOS-systemer på gunstige vilkår. Over 300 EOS-systemer anvendes allerede ved ulike universiteter og forskningsinstitusjoner verden over, blant annet på NTNU, Lunds, Uppsala og Stockholms universitet.

– Som teknikk- og markedsledere er det viktig for oss å forberede dagens forskere og elever på morgendagens profesjonelle krav, sier selskapets administrerende direktør Adrian Keppler. Derfor vil vi med vårt Academia-program gi universiteter og forskningsinstitusjoner muligheten til topp moderne utstyr.

Mer informasjon om programmet finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: