EOS satser på utdanning for universitetene

Den tyske 3d-printerutvikleren EOS utvider nå sitt utdanningsprogram Academia, mot universiteter og forskningsinstitusjoner. De institusjoner som deltar får tilgang til regelmessige oppdateringer, som testprogrammer, white papers og diverse aktiviteter spesielt utviklet for det akademiske området.

EOS Academia-program tilbyr tilpassede måter på å komme i gang med den additive tilvirkningen, avhengig av de kravene som stilles. Organisasjoner kan melde seg på til programmet forutsatt at de er en anerkjent utdanningsinstitusjon, benytter seg av EOS-systemer i minst 50{e3fc3942bac1141fd93de760448191c6077a074fb2e1edc8761b05143bd5bc1a} av sine utdanninger og ikke utnytter teknikken for kommersielle formål.

Foruten informasjon, har de registrerte deltakerne i programmet tilgang til tre moduler:
“Freshman” er utformet for institusjoner som vil lære seg det grunnleggende i 3d-printteknikk og integrere disse i sine egne kurser. “Graduate” gjør det mulig for institusjoner å umiddelbart begynne å arbeide med og undervise i teknikken rent praktisk. De får et Sintratec S1-system samt en utdanning som kulminerer i et EOS Academia-sertifikat. “Scientist” er til for de institusjoner som vil utnytte alle muligheter innen industriell 3d-printteknikk for forsknings- og utdanningsformål. Den består av utvalgte EOS-systemer (både metall og polymer) og en flerdagersutdanning hos EOS.

I over 20 år har EOS Academia-program støttet forskere og akademikere og gjort det mulig for dem å skaffe seg EOS-systemer på gunstige vilkår. Over 300 EOS-systemer anvendes allerede ved ulike universiteter og forskningsinstitusjoner verden over, blant annet på NTNU, Lunds, Uppsala og Stockholms universitet.

– Som teknikk- og markedsledere er det viktig for oss å forberede dagens forskere og elever på morgendagens profesjonelle krav, sier selskapets administrerende direktør Adrian Keppler. Derfor vil vi med vårt Academia-program gi universiteter og forskningsinstitusjoner muligheten til topp moderne utstyr.

Mer informasjon om programmet finner du her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: