Flere versjoner av svenskutviklet munnstykke

Den svenske ingeniøren Anders Olsson er hjernen bak Olsson Ruby.

Bare noen måneder etter lanseringen av det svenskutviklede munnstykket Olsson Ruby kommer nå nye versjoner og størrelser. Olsson Ruby er utviklet for krevende og harde materialer og skal være ekstra slitesterkt for filamenter som for eksempel kompositter med borkarbid, stål eller kullfiber.

I toppen av munnstykket sitter en rubin som skal gjøre at selv de hardeste materialene er mulige å printe ut. Munnstykket ble opprinnelig utviklet for å printe kompositter av ABS og borkarbid (B4C), det tredje hardeste materialet i verden.

De versjonene som nå slippes er i størrelsene 0,6 og 0,8 millimeter. Senere i september slippes også en versjon som man kaller High Output. Denna har en lengre smeltesone, noe som skal gi betydelig høyere produksjonshastighet som kommer godt med ved printing av større komponenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *