HP og Deloitte samarbeider for økt anvendelse

HPs adm dir, Dion Weisler, og Deloittes adm dir, Punit Renjen.

HP og Deloitte har innledet et samarbeid innen 3d-printteknikk som de mener skal munne ut i en økt implementeringstakt og økt digitalisering av produksjonskjeden.

Mer spesifikt skal de to selskapene arbeide for å oppskalere HPs Multi Jet Fusion-plattform til storskala anvendelse i industrielle miljøer. Produktdesign, tilvirkning og prosessoptimering er områder som får spesielt fokus innenfor rammen av samarbeidet.

– Den fjerde industrielle revolusjonen er her, sier Dion Weisler, HPs vd. Det er intet område i den globale økonomien som går gjennom en mer omfattende omleggelse enn den amerikanske tilvirkningsidustrien, hvis verdi oppgis til 12 billioner dollar.

Andre partnere i denne prosessen er Autodesk, Materialise, SAP, Siemens samt materialleverandører som BASF, Evonik og Henkel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: