Internasjonalt servicebyrå velger HPs 3d-printer

HPs sjef for forretningsområdet 3d-printere, Stephen Nigro, og Proto Labs adm. dir. Vicki Holt.

Det internasjonale servicebyrået Proto Labs, med nordisk datterselskap i Finland, går nå videre i sin satsning på HPs Multi Jet Fusion-teknikk. Etter å ha testet ut teknikken siden lanseringen, går man nå videre og installerer teknikken i USA.

Med HP-maskinene tilbyr Proto Labs fem forskjellige additive teknikker. Selskapet tilbyr dessuten andre produksjonsteknikker, så som støping, gipsarbeid, metallbearbeidelse med mer.

– Før vi tar inn en ny produksjonsteknikk i huset gjennomfører vi utførlige tester for å påse at våre prosesser er repeterbare og at kvaliteten møter våre standarder, sier Greg Thompson, produktsjef for AM-området hos Proto Labs. Oppløsningen og overflatekvaliteten i de komponenter vi har sett komme ut fra HP-teknikken er overbevisende og vi er entusiastiske over å kunne tilby våre kunder ytterligere et verktøy for å påskynde deres produktutvikling og minske deres produksjonskostnader.

Vi har foreløpig ikke fått noen opplysninger om hvorvidt også Proto Labs i Norden kommer til å investere i HP-teknikken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Stratasys kjøper Arevos 3D-printteknologi

3D-printerprodusenten Stratasys har kjøpt teknologiporteføljen og den intellektuelle eiendommen (Intellectual Property – IP) til 3D-printerfirmaet Arevo, som driver med 3D-printing med karbonfiber. Dette oppkjøpet følger maskinvareauksjonen av Arevos eiendeler innen 3D-printing, som ble holdt forrige måned.

Publisert av: