Internasjonalt servicebyrå velger HPs 3d-printer

HPs sjef for forretningsområdet 3d-printere, Stephen Nigro, og Proto Labs adm. dir. Vicki Holt.

Det internasjonale servicebyrået Proto Labs, med nordisk datterselskap i Finland, går nå videre i sin satsning på HPs Multi Jet Fusion-teknikk. Etter å ha testet ut teknikken siden lanseringen, går man nå videre og installerer teknikken i USA.

Med HP-maskinene tilbyr Proto Labs fem forskjellige additive teknikker. Selskapet tilbyr dessuten andre produksjonsteknikker, så som støping, gipsarbeid, metallbearbeidelse med mer.

– Før vi tar inn en ny produksjonsteknikk i huset gjennomfører vi utførlige tester for å påse at våre prosesser er repeterbare og at kvaliteten møter våre standarder, sier Greg Thompson, produktsjef for AM-området hos Proto Labs. Oppløsningen og overflatekvaliteten i de komponenter vi har sett komme ut fra HP-teknikken er overbevisende og vi er entusiastiske over å kunne tilby våre kunder ytterligere et verktøy for å påskynde deres produktutvikling og minske deres produksjonskostnader.

Vi har foreløpig ikke fått noen opplysninger om hvorvidt også Proto Labs i Norden kommer til å investere i HP-teknikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: