Massivits gigantprinter får flere brukere

Jan-Olof Jungersten, adm dir på Visutech, som er nordisk selger av MassivITs 3d-printere.

Det går godt for israelske Massivit, som med sin kjempeprinter Massivit 1800 fokuserer på store komponenter for butikker, utstillinger og offentlige miljøer. Etter lanseringen forrige sommer har man sendt ut over 30 systemer til 15 forskjellige land.

Mange av Massivits kunder finner vi i den tradisjonelle grafiske bransjen, som italienske Sismaprint. De investerte i en 1800-modell for å komme inn på nye forretningsområder. Nå er firmaet aktivt i event, interiør og reklameprodukter.

En annen fjær i hatten var da motehuset Louis Vuitton ominnredet en av sine pop-up butikker i Sydney, Australia. Her hjalp Massivit til med å printe ut hele innredningen til butikken, en jobb som tok to uker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: