3d-printede pannekaker

På Advanced Engineering på Hellerudslatta i dag kom vi over en lekkerbisken i form av 3d-printede pannekaker! PancakeBot lager skreddersydde pannekaker som du designer selv med medfølgende programvare. Denne maskinen kan man også fylle med melismasse og lage kakedesigns. Massen sprøytes i selvdeseignede mønstre på en stekeplate. Disse blir følgelig kun stekt på den ene siden, så når denne er ferdig må de snus.

Du kommer i kontakt med produsenten på pancakebot@gmail.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: