3d-printede pannekaker

På Advanced Engineering på Hellerudslatta i dag kom vi over en lekkerbisken i form av 3d-printede pannekaker! PancakeBot lager skreddersydde pannekaker som du designer selv med medfølgende programvare. Denne maskinen kan man også fylle med melismasse og lage kakedesigns. Massen sprøytes i selvdeseignede mønstre på en stekeplate. Disse blir følgelig kun stekt på den ene siden, så når denne er ferdig må de snus.

Du kommer i kontakt med produsenten på pancakebot@gmail.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: