Nå kan du kjøpe din egen Digital Metal-printer

Digital Metal annonserer at det nå er mulig å kjøpe deres printermodell DM P2500. Den binder jetting-baserte løsningen kan printe ut noen av markedets minste metallkomponenter i meget høy oppløsning. Det er noe som særlig juvelere og urmakere har oppdaget.

Etter at Höganäs (Digital Metal sitt moderselskap) ervervet teknikken bak DM P2500 har man tilbudt utskrifter som en tjeneste, mye som et servicebyrå. Ved nå å kommersialisere sin teknologi vil selskapet nå de firmaene som har behov for større volumer, men som tidligere ikke har funnet en teknologi som takler en viss oppløsning eller størrelse.

DM P2500 har et byggevolum på 2500 kubikkcentimeter. Oppløsningen per lag ligger på 42 mikrometer og utskriftshastigheten på 100 kubikkcentimeter per time. Digital Metal mener selv at maskinen klarer en oppløsning på 35 mikrometer og en gjennomsnittelig overflateråhet på Ra 6 µm.

Den første maskinen som ble solgt gikk til et globalt, men ikke navngitt motevaremerke. Deres første serietilvirkede produkter kommer til å kunne kjøpes fra slutten av året. Den andre maskinen ble installert nå i sommer hos den franske industriorganisasjonen CETIM.

Målgrupper i sikte för DIgital Metal er kjøretøy, dental, medisinteknikk, rom & fly samt luksusmote.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *