Stratasys satser på brillemakere

Stratasys har utviklet ett nytt materialkonaept spesielt for brillemakere som vil korte ned produktutviklingen. Materialet VeroFlex er fremstilt for anvendelse i selskapets multimaterialmaskin J750.

Ifølge Stratasys ligger den gjennomsnittelige utviklingstiden på et par nye innfatninger på rundt 18 måneder, fra idé til ferdig produkt ute i butikk. Mange av de større varemerkene lager opp til 150 nye designer i uken. Ved å 3d-printe nye prototyper med VeroFlex, mener Stratasys at det nå skal være mulig å korte ned utviklingstiden til tre måneder.

Når man tar utgangspunkt i J750-printeren har designerne både tilgang til multimaterialer og fire farger, hvilket skal gjøre det muligt å lage funksjonsprototyper og prototyper for avanserte tester samt for designverifisering.

For designverifisering kan man kombinere seks forskjellige VeroFlex-materialer, cyan, magenta, gult, hvitt, svart og transparent.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: