Bedre integrasjon med Ultimaker Cura 3.0

Nå slipper Ultimaker sin oppdaterte programvare Cura 3.0, som kan lastes ned på selskapets nettsted. Blant nyhetene er bedre integrasjon med veletablerte CAD-verktøy som Solidworks og Siemens NX.
Ultimaker Cura 3.0 inneholder også en ny slicer som ifølge selskapet skal forbedre både ytelsen og brukeropplevelsen for Ultimakers 3d-printere, programvare og tjenester.

Foretaket har også oppdatert brukergrensesnittet i programvaren med nytt fargeskjema og intuitive kontroller for å sjekke printerinnstillingene.

De nye innstillingene for skins (Skin Removal Width, Skin Expand Distance, Extra Skin Wall Count) skal gi mindre strenger, bedre toppdetaljer og raskere utskrifter.

I september 2017 introduserte Ultimaker en ny programvarestrategi som innebærer regelmessige lanseringer med oppgraderinger som løpende forbedrer den eksisterende maskinvaren. Ultimaker Cura 3.0 utgjør den første lanseringen med denne nye strategien.

Les om alle nyhetene i Ultimaker Cura 3.0 her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: