Bedre integrasjon med Ultimaker Cura 3.0

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 25 oktober 2017

Nå slipper Ultimaker sin oppdaterte programvare Cura 3.0, som kan lastes ned på selskapets nettsted. Blant nyhetene er bedre integrasjon med veletablerte CAD-verktøy som Solidworks og Siemens NX.
Ultimaker Cura 3.0 inneholder også en ny slicer som ifølge selskapet skal forbedre både ytelsen og brukeropplevelsen for Ultimakers 3d-printere, programvare og tjenester.

Foretaket har også oppdatert brukergrensesnittet i programvaren med nytt fargeskjema og intuitive kontroller for å sjekke printerinnstillingene.

De nye innstillingene for skins (Skin Removal Width, Skin Expand Distance, Extra Skin Wall Count) skal gi mindre strenger, bedre toppdetaljer og raskere utskrifter.

I september 2017 introduserte Ultimaker en ny programvarestrategi som innebærer regelmessige lanseringer med oppgraderinger som løpende forbedrer den eksisterende maskinvaren. Ultimaker Cura 3.0 utgjør den første lanseringen med denne nye strategien.

Les om alle nyhetene i Ultimaker Cura 3.0 her.

Les mer

Høyoppløste detaljer med SAF-oppdatering

Print deler med SAF-teknologi som er mer presise og i enda høyere oppløsning. Det er mulig med oppgraderingen som er utgitt av Stratasys.
Protech-H350-1024x683-1

Offentligt 3D-printerskap skal få flere til å oppdage teknologien

Gründeren Rasmus Jansson har tatt konseptet print on demand til et nytt nivå. I et pilotprosjekt har han utplassert en FDM-3D-printer som alle kan bestille og bruke.
Internal3-1024x576

Nytt samarbeidsverktøy for additiv produksjon

Det er lansert en ny programvare for samarbeid og kommunikasjon mellom flere, i tillegg til tekst, video og fildeling har den også støtte for 3D-visning: CADChat.
visual-01-facilitate_meetings

Stratasys med 3D-printing rett på klær

DTG - Direct-to-garment (direkte-til-plagg) er en kjent teknologi innen grafisk bransjes segment for tekstilprinting. Nå lanserer Stratasys en ny DTG-løsning for deres tekstil-3D-printer, J850. 
stratasys-d2g-cover

Siste nytt

AMEXCI satser med Nikon

Det svenske AM-selskapet AMEXCI har kjøpt en Nikon SLM Solutions NXG XII 600 metall 3D-skriver, med 12 lasere.
IMG_4080-1-scaled

GE Additive får nytt navn

GE Additive har omdøpt seg til Colibrium Additive, et GE Aerospace-selskap. Samtidig faser faser ut merkevarene Concept Laser og Arcam EBM.
CA_RGB-AtmsBlu

Sintratec legger ned virksomheten

Den sveitsiske produsenten Sintratec har gått konkurs. Til tross for vekst og suksess gjennom selskapets ti år lange historie, ble den økonomiske situasjonen til slutt uholdbar.
Sintratec-1024x683

PLM Groups AM-del samles i Addinor

Det som tidligere var PLM Groups 3D-printavdeling får nå en ny drakt i form av merkevaren Addinor.
Addinor_team