GKN og GE Additive i samarbeid

GKN har skrevet en intensjonsavtale som innebærer at man kommer til å innlede et samarbeid med GE Additive og Arcam. Samarbeidet skal føre til at GKN blir et utviklings- og produksjonssenter for GE Additive, samt partner når det gjelder materialtilførsel.

Som motytelse kommer GE og datterselskap til å forse GKN med additivt utstyr og tilhørende tjenester. Dessuten kommer involverte foretak å samarbeide om utviklingsprosjekter med fokus på nye forretningsmuligheter med pulversengsteknikk.

GKN har foreløpig tilvirkning på over 150 steder i 30 forskjellige land. Foretaket har lenge vært virksomt innen additiv teknikk for industrier som romfart, fly og kjøretøyindustri.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *