GKN og GE Additive i samarbeid

GKN har skrevet en intensjonsavtale som innebærer at man kommer til å innlede et samarbeid med GE Additive og Arcam. Samarbeidet skal føre til at GKN blir et utviklings- og produksjonssenter for GE Additive, samt partner når det gjelder materialtilførsel.

Som motytelse kommer GE og datterselskap til å forse GKN med additivt utstyr og tilhørende tjenester. Dessuten kommer involverte foretak å samarbeide om utviklingsprosjekter med fokus på nye forretningsmuligheter med pulversengsteknikk.

GKN har foreløpig tilvirkning på over 150 steder i 30 forskjellige land. Foretaket har lenge vært virksomt innen additiv teknikk for industrier som romfart, fly og kjøretøyindustri.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: