GKN samler additiv teknikk i nytt område

GKN samler nå alle sine aktiviteter innen additiv tilvirkning under det nye varemerket GKN Additive. Samtidig sjøsetter foretaket et nettsted med kunnskap og informasjon om de ulike virksomhetene.

Foretaket har benyttet 3d-printerteknikk i minst to tiår for å tilvirke komponenter innen romfart & fly, kjøretøysteknikk med mer. Man tilvirker også pulvermateriale i forretningsområdet Powder Metallurgy.

– GKN Additive innebærer et veldig spennende steg der potensialet for teknikken er uendelig, sier Jos Sclater, strategisjef på GKN. Fordelene med additiv tilvirkning er betydelige, både for våre kunder, men også for vårt samfunn, når vi kan produsere mer effektivt.

Les mer om satsningen på det nye nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: