Ny bok om additive applikasjoner

Professor Steinar Killi, som har sitt virke ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, lanserer for tiden sin nye engelskspråklige bok “Additive Manufacturing, design, methods and processing”.

Killi har arbeidet med additive teknikker siden begynnelsen av 90-tallet og har fulgt utviklingen på nært hold i over 25 år.

I boken tar han opp nye perspektiver og diskuterer de vanligste problemstillingene i den additive verden. Det er mindre fokus på teknikk, og mer på applikasjoner og det som skjer før (CAD) og etter selve produksjonsprosessen.

Medforfattere av boken er industridesignerne William Kempton og Monica Hestad. Boken utgis av Pan Stanford Publishing. Lanseringen er 12. oktober kl 09:00 på AHO, Maridalsveien 29 i Oslo, og boken vil ligge ute for salg der.

Print ISBN: 9789814774161
eBook ISBN: 9781315196589

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: