ARRK Europe bedre på fleksibelt

Servicebyrået ARRK Europe meddeler at de nå utvider materialporteføljen med SLS-materiale. Det dreier seg om DuraForm Flex Black, et fleksibelt materiale for applikasjoner som slanger, belger og tilkoplinger.

Med lanseringen har ARRK Europe totalt fem SLS-materialer. fra før av tilbød de DuraForm PA, GFN, HST og EX som lagervare.

Prints i DuraForm Flex Black kan kombineres med ARRKs impregneringsbehandling om det kreves for angjeldende applikasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: