EnvisionTEC slipper større versjoner

EnvisionTEC lanserer to større versjoner av sin Perfactory og cDLM, hvilket innebærer at man flytter grensen for maks byggevolum blant sine løsninger.

Den nye Perfactory 4 LED XXL blir EnvisionTECs største printer med et byggevolum på 230 x 143,75 x 200 millmeter og en XY-oppløsning på 60 mikrometer. Den nye Vida cDLM får et byggevolum på 145 x 81.5 x 100 millimeter og en XY-oppløsning på 76 mikrometer.

På programvaresidan kommer en oppdatering til verktøypakken Perfactory Software Suite, PSS. Her inngår verktøy for filforberedelse, overvåking og håndtering av prints. Verktøypakken skal fungere med alle maskiner i porteføljen.

PSS har nå fått støtte for 3MF-filformatet og nå inngår flere ulike eksponeringsstrategier for spesifikke mønstre. Blant nye verktøy finner vi igjen muligheten til å skalere komponenter og inspektere lag. Det er dessuten spesifikke programvarefunksjoner for å kontrollere høyhastighetsprints med foretakets cDLM-printer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *