HPs produksjonsmaskin mer produktiv

HP slipper nå den første oppdateringen til sin Jet Fusion 4200, med det delvis nye navnet 4210. Den ekstra ”tieren” skal markere at produktiviteten har blitt forbedret. Det har man blant annet løst ved at maskinen nå kan håndtere større materialvolum, over 1000 liter, hevder HP. I praksis innebærer det at 4210 kan produsere i lengre tidsperioder ettersom materialbyttene blir færre.

Parallellt med den lille oppdateringen slipper dessuten HP tre nye materialer for maskinen sin. HP 3D High Reusability PA11 er utviklet med tanke på proteser og sportsprodukter. HP 3D High Reusability PA 12 Glass Beads er et glassforsterket PA12 for støpeformer, formstøpingsverktøy og industribehov som kåper. HP 3D High Resuability Polypropylene er et PP-material for detaljer som må ha lav vekt og være vanntette. Materialet er også kjemiskt resistent.

Eksisterande kunder skal kunne oppgradere til 4210 mot en foreløpig ikke oppgitt sum.

Til slutt tar også HP deto materialutviklerne Dressler Group og Lubrizol inn i varmen. De blir nå en del av HPs Open Materials Platform.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *